Un altre any excepcional d’activitat científica

Datos 2014Any rere any, els investigadors del parc estan incrementant els seus indicadors d’activitat científica fins a cotes cada cop més altes. De nou el 2014 es van superar els rècords d’anys anteriors en publicacions científiques i en percentatge de conferenciants estrangers.

En aquest any, els investigadors dels centres del PRBB van contribuir a 1.218 articles originals. El destacat nombre de publicacions en revistes d’alt impacte demostra la qualitat de la recerca que es fa: 14 a la revista Nature, 8 a Science, 4 a Cell, 3 a The Lancet i 2 al The New England Journal of Medicine. Tot això, en tan sols un any. La recerca amb participació clau de personal de l’estabulari va produir 7 publicacions.

Les 334 conferències científiques han inclòs 211 conferenciants (63%) d’institucions estrangeres provinents de 21 països diferents. Els països amb major nombre de representants van ser els EUA (59), el Regne Unit (25), França (20), Suïssa (14) i Alemanya (13). Les institucions internacionals amb el major nombre de ponents van ser la Universitat de Cambridge al Regne Unit (7), la Universitat Harvard (4) i la Universitat Columbia (4) als EUA i l’ETH de Zürich (4). La participació de ponents d’empreses privades (11) també ha estat excel·lent.

 

About PRBB Communications

We lead biomedical translational research in Southern Europe
A %d bloguers els agrada això: