Serveis Informàtics

El Servei d’Informàtica va posar en marxa una nova aplicació per gestionar els consums energètics de l’edifici. Aquest nou programa integra i facilita l’entrada de dades dels més de 300 comptadors de corrent, gas, aigua i climatització de tot l’edifici. Facilita el repartiment per centres generant tots els informes i estadístiques de consums i, a més, permet que els centres puguin consultar directament via web els seus consums.

S’ha reactivat la Comissió informàtica del PRBB, formada per membres de tots els centres que fan servir el CPD (Centre de Processament de Dades). Com a fruit d’aquestes reunions s’ha redactat un protocol d’ús del CPD i s’ha posat en marxa un programa de gestió d’avisos i incidències del CPD.

S’han realitzat diversos protocols per normalitzar el sistema de targetes del Control d’accessos per a contractats externs i el manual d’ús de seguretat.

S’ha reorganitzat els quadres elèctrics del CPD, separant els circuits per centres, per minimitzar les afectacions creuades entre centres i poder obtenir el consum elèctric de cada centre.

 

About PRBB Communications

We lead biomedical translational research in Southern Europe
A %d bloguers els agrada això: