Recursos Humans i PRL

El Consorci PRBB es va adherir a Factor Humà, una fundació creada i promoguda per Mercè Sala l’any 1997, i que té com a objectiu millorar la gestió de les persones, promovent un canvi en les organitzacions per tal d’aconseguir unes relacions laborals més justes. Factor Humà és una comunitat de coneixement que ofereix espais d’intercanvi i relació entre els seus associats per ajudar les organitzacions a fer compatibles els interessos propis i els de les persones que les integren, apostant per l’actualitat i la innovació des d’un enfocament pràctic.

Durant l’any 2014 es va elaborar un nou Manual d’horaris i permisos per als treballadors del Consorci PRBB, que es va aprovar, junt amb els representants dels treballadors i prèvia votació dels treballadors del Consorci el passat dia 28 d’octubre. La Comissió executiva, en la seva sessió del 5 de novembre, va autoritzar l’Administradora general a formalitzar-lo. Aquest manual recull la normativa interna de la nostra entitat sobre els permisos, les vacances i altres aspectes de la jornada laboral.

Es van fer millores en l’aplicació del calendari laboral per tal d’agilitzar l’enviament i l’arxivament de documents justificatius. Els documents s’escanegen i es pugen directament a l’aplicació amb la consegüent reducció de paper i necessitat d’arxiu físic.

Des de la Comissió Intercentres de Prevenció de Riscos Laborals (CIPRL) del PRBB es van elaborar els PNT de Trànsit de personal autoritzat i transport manual de càrregues pel moll de càrrega i descàrrega. Aquests PNT estableixen les instruccions necessàries per poder desenvolupar les tasques en condicions segures. El PNT de Trasllat de mostres biològiques, redactat per la CIPRL, es troba en fase de revisió pel Comitè de Bioseguretat.

El grup de prevencionistes va participar a La Festa dels Súpers de TV3, el 25 i 26 d’octubre a l’estadi de Montjuïc, fent el taller «Què portes a la motxilla?». En aquest taller dirigit als més petits, els tècnics de PRL explicaven a nens i nenes els perills de sobrecarregar les seves motxilles, així com la millor forma de repartir el pes per protegir-se l’esquena. Prop de 350.000 persones participen anualment en la festa.

 

About PRBB Communications

We lead biomedical translational research in Southern Europe
A %d bloguers els agrada això: