La visió, la missió i els valors del Consorci PRBB

El 2014 els directors dels departaments i la direcció han mantingut diverses reunions per determinar la visió, la missió i els valors del Consorci. Els valors van ser seleccionats en una sessió aplicant una tècnica de Simon Dolan. A continuació es presenta el resultat final.

Visió: El Consorci PRBB proporciona una infraestructura científica oberta per tal que les institucions del parc puguin realitzar investigacions biomèdiques de nivell mundial.

Missió: El Consorci PRBB contribueix a crear les millors condicions per tal que la comunitat científica del parc tingui èxit.

Missions específiques:

Facility management: El Consorci manté i adapta els espais científics d’acord amb les necessitats de les institucions del parc de manera sostenible, eficaç i col·laborativa, donant un servei de qualitat.

Estabulari: L’estabulari té la vocació de millorar contínuament els seus serveis per als clients interns i externs, en col·laboració amb el comitè d’usuaris i l’estabulari del PCB-UB.

Comunicació i RRPP: El Consorci potencia el PRBB com un dels nuclis líders de la investigació biomèdica cap a l’exterior i gestiona el diàleg amb el públic en general en col·laboració amb les institucions del parc. També desenvolupa activitats dirigides als residents per tal de crear comunitat.

El Consorci promociona accions de valor afegit per als residents en els àmbits de formació, activitats socials i trobades científiques.

Valors:

valors prbb

 

 

 

 

 

 

About PRBB Communications

We lead biomedical translational research in Southern Europe
A %d bloguers els agrada això: