Activitats interdepartamentals

Seguin les recomanacions del grup de treball per a la millora de l’auditori i les sales, durant 2014 s’han realitzat diverses millores:

  • S’han ampliat els lavabos de l’auditori i s’han reubicat les portes d’entrada per poder instal·lar una cortina que evita que entri el sol i enlluerni el ponent.
  • També s’ha col·locat una cobertura de metacrilat a la reixa de la plaça per tal de poder tancar i aturar el vent quan es facin activitats i el temps ho requereixi.
  • Pel que fa les sales, s’han canviat els projectors de la Charles Darwin i la Ramón y Cajal per uns nous amb tecnologia LED i amb molt alta resolució. També s’ha canviat el cablejat a VGA i cable de xarxa, així com la ubicació per tal de proporcionar una projecció més gran.
  • La Sala Marie Curie ha estat renovada amb la instal·lació de projecció frontal de les mateixes característiques que les altres dues sales. S’han reubicat els monitors per tal de donar suport visual a les darreres files. Prèviament es van realitzar proves i es va consultar als usuaris que van coincidir majoritàriament que preferien aquesta nova distribució.

El mes de maig es va crear el Grup de Treball de Sostenibilitat i Estalvi Energètic format per representants de tots els centres del PRBB. Aquest grup té l’objectiu de posar en comú les diferents accions que es realitzen als centres en aquest àmbit. Això permetrà dissenyar una estratègia comuna que permeti unificar missatges i realitzar campanyes informatives per al conjunt del Parc.

El juliol es va realitzar una “enquesta verda” a tots els residents que va obtenir un bon índex de respostes, superior al 40%. Els resultats de l’enquesta van fer palès cert grau de desconeixement per part de molts usuaris del recursos existents, sobretot, en el sistema de segregació de residus. L’enquesta va aportar moltes propostes que el grup de treball ha recollit per tal d’incloure-les en futures accions.

 

About PRBB Communications

We lead biomedical translational research in Southern Europe
A %d bloguers els agrada això: